Zahraniční obchod v roce 2001 - Straka, Miloš
V tabuľke je uvedené porovnanie výsledkov zahraničného obchodu ČR za rok 2001 s definitívnymi údajmi za rok 2000 v obvyklom základnom teritoriálnom členení a s uvedením údajov o obchode s niektorými významnými obchodnými partnermi. Celkový vývoz. Celkový dovoz. Obchodná bilancia. Ukazovatele zahraničného obchodu.