Obchodní jednání a národní zvyklosti: Belgie - Kučera, Miloš
Obchodné rokovania a národné zvyklosti v Belgicku. Spoločenská etiketa. Verbálna a neverbálna komunikácia. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Význam času. Náboženstvo. Kultúrne zvláštnosti.