Zástupcovia zamestnancov a ich právomoci v novom Zákonníku práce - Ondruška, Peter
Druhy pracovnoprávnych vzťahov podľa Zákonníka práce. Konkrétna úprava jednotlivých foriem kolektívnych pracovnoprávnych a individuálnych pracovnoprávnych vzťahov. Charakteristika právneho postavenia subjektov kolektívnych pracovnoprávnych vzťahov. Odborová organizácia.