Tvorivý subjekt v ére knowledge management - Tuma, Miroslav
Tvorivý subjekt a podnikateľské prostredie. Prístupy k tvorivému subjektu operujúcom v bežnom podnikateľsky orientovanom prostredí. Genéza názorových prúdov na formovanie knowledge managementu. Intelektuálny kapitál a znalostné aktíva. Bariéry rozvoja manažmentu znalostí. Éra riadenia znalostí. Metódy maximalizácie úžitku aplikácie knowledge managementu. Mechanizmy prenosu skrytých znalostí.