K používaniu a ochrane obchodného mena - Gembický, Vladimír
Obchodný názov v zákone o súkromnom podnikaní. Novelizácia Obchodného zákonníka uskutočnená zákonom NR SR č. 500/2001 Z.z. účinným od 1.1.2002 priniesla niekoľko zmien, týkajúcich sa používania a ochrany obchodného mena podnikateľov. Objasnenie právnej úpravy používania obchodného mena podnikateľov.