Nová SARIO chce byť užitočnejšia ako skrachovaná predchodkyňa - Sedlák, Miro
Zahraničné investície na Slovensko v r. 2001 výrazne zaostali za rekordným r. 2000. Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) - prioritou je zvýšenie prílevu priamych zahraničných investícií na Slovensko. Transformácia agentúry. Zmena prístupu - aktívne vyhľadávanie investorov. Spolupráca s regiónmi.