Predvstupové fondy a územná samospráva - Kerekeš, Juraj
Implementácia predvstupových fondov podľa uzatvorených finančných memoránd na rok 2001. Prehľad finančných memoránd súvisiacich s územnou samosprávou. Program PHARE, PHARE CBS (cezhraničná spolupráca), ISPA, SAPARD.