Sever proti juhu - Rejta, Štefan
Kórea je jednou z posledných krajín, ktorú rozdelila politická ideológia. Prehľad základných politicko-ekonomických údajov o Kórei. Vznik Severnej Kórei, jej hospodársky rast a politický a ekonomický úpadok.