Dôsledky útokov z 11. septembra - Rejta, Štefan
Hodnotenie dôsledkov teroristického útoku v USA. Ekonomické dôsledky. Svetová ekonomická predpoveď MMF.MMF a boj proti terorizmu. Sledovanie zdrojov financovania. Hawala - systém mimo systému.