Z expozé ministra financí ČR k návrhu státního rozpočtu ČR na rok 2002 - Rusnok, Jiří
Pôvodný vládny návrh štátneho rozpočtu: makroekonomický vývoj, plnenie rozpočtu v roku 2001, rozpočet na rok 2002 - príjmy a výdavky. Nový vládny návrh štátneho rozpočtu: zmeny v rozpočte na rok 2002.