Poptávka po penězích v ČR (M1) - Melecký, Martin
Analýza dopytu po peniazoch pre agregát M1 využitím kointegračnej analýzy a modelu - vector error-correction. Aplikácia techniky Johansena a Juseliusovej k odhadu dlhodobého dopytu po peniazoch. Mechanizmus modelu error-correction ako dobrá reprezentácia dynamického dopytu po peniazoch v ČR za obdobie 1993-2000.