Efektívna orientácia na zlepšenia vyžaduje flexibilné ľudské zdroje - Lubelec, Libor
Niektoré poznatky a skúsenosti zo zavádzania projektov orientovaných na zlepšenie výkonnosti organizácií a posilnenia ich postavenia na trhu a podnikateľskej úspešnosti. Personálny útvar a firemné zmeny. Procesná orientácia organizácie - efektívny prístup k zlepšeniam. Orientácia na procesy vyžaduje novú kvalitu manažérov. Formovanie novej kvality celého firemného kádra.