Význam noriem kvality v zdravotnej starostlivosti - Moeller, Johannes
Rezort zdravotnej starostlivosti je bohatý na iniciatívy zamerané na kvalitu a hodnotiace mechanizmy. Rozsiahle využívanie noriem. Úloha noriem v mechanizmoch kvality zdravotnej starostlivosti. Definovanie normy ako dosiahnutie špičkovej úrovne. Rôzne úrovne, typy, kategórie a osnovy noriem v oblasti zdravotnej starostlivosti. Súbor noriem ISO 9000 a model výnimočnosti EFQM.