Možný vliv činnosti krajů na veřejné rozpočty - Kypetová, Jaroslava
Odhad zadlženia novovzniknutého stupňa samosprávy na základe francúzskych dát a skúseností. Spoločné a rozdielne rysy decentralizácie v ČR a vo Francúzsku. Kraje a ich možné deficity, výdavky a potreba zdrojov.