Ľudia v potravinovom reťazci aplikácia normy EN 45013 - Sarnago, Angeles Cabriada
Používanie certifikácie treťou stranou v potravinovom reťazci. Modely na kontrolu a hodnotenie ľudí v potravinárstve. Konsolidovaný model certifikácie personálu v potravinárskom prostredí (Španielsko - Ceral). Odvetvia potravinárstva spadajúce do kompetencie. Aplikácia normy EN 45013. Systémy HACCP.