Budovanie systému manažérstva kvality pomocou manažérstva projektovania - Fried, Ivan
Naznačenie niektorých smerov, ktorými by sa organizácie mohli uberať pri rozhodovaní o potrebe zaviesť systém manažérstva kvality. Prechod zo systému kvality podľa súboru noriem EN ISO 9000:1994 na systém manažérstva kvality podľa súboru noriem EN ISO 9000:2000. Proces budovania systému kvality v štyroch štádiách: Štádium predprojektovej prípravy. Štádium projektovania systému manažérstva kvality. Zavádzanie systému. Prevádzka, udržiavanie a zlepšovanie systému.