Manažérstvo kvality procesov - Šrubařová, Ružena
Procesný prístup budovania systémov manažérstva kvality. Rámcová schéma metódy PQM (Process Quality Management). Cieľom metódy je podrobne analyzovať procesy prebiehajúce vo vnútri podniku a konfrontovať ich podiel na plnení podnikových cieľov so stavom ich doterajšieho zabezpečovania. Postup práce metódy PQM. Zhrnutie základných pravidiel metódy PQM.