Zaměření na zákazníka a co pro to musíme udělat - Nenadál, Jaroslav
Praktická aplikácia zásady zamerania sa na zákazníka v koncepcii noriem EN ISO 9000:2000. Aktivity organizácií pri napĺňaní zásady zamerania sa na zákazníka. Segmentácia zákazníkov. Skúmanie požiadaviek zákazníkov. Definovanie požiadaviek zákazníkov.