Volby do Poslanecké sněmovny 14.-15.června 2002 - Krejčí, Oskar
Sociologická charakteristika českého voliča. Politické strany v Českej republike. Volebné právo. Systém pomerného zastúpenia. Úplné volebné výsledky. Poslanecká snemovňa parlamentu. Slovníček základných politických pojmov.