Převáží expanze, nebo dluhy? - Horská, Elena
Porovnanie rozdielov predchádzajúcich recesií v USA so súčasnou. Príčiny recesie. Vývoj HDP v USA počas recesie. Význam novej ekonomiky. Nezamestnanosť. Vývoj zadlženosti domácností.