Prílev investícií by mohol rozhodnúť
Pokračovanie príspevku zo štúdie Svetovej banky o veľkých rozdielnostiach krajov Slovenskej republiky v zamestnanosti, životnej úrovni a trhu práce. Prehľad ďalších faktorov, ktoré sa veľkou mierou podielali na vzniku disparít. Podnikateľské a ekonomické prostredie. Prílev zahraničných investícií do regiónov. Vývoj zamestnanosti v regiónoch. Odporúčania Svetovej banky. Produktivita práce na zamestnanca.