Spisovný jazyk má celonárodnú platnosť - Findra, Ján
Poruchová a bezporuchová komunikácia. Podmienky bezporuchovej komunikácie. Kultúra komunikácie. Vnútorné členenie národného jazyka. Spisovný jazyk.