Rakúsko
Komerčná sekcia Trendu. Rakúsko patrí k najdôležitejším obchodným partnerom Slovenska. Cesty k spojeniu ekonomických a ekologických záujmov. Banky otvárajú dvere vývozu. Obchodná výmena medzi dvoma krajinami z roka na rok rastie. Spolupráca pri výstavbe a infraštruktúrnych projektoch. Nájomné byty potrebujú podporu. Rakúska ekonomika v číslach.