Prítomnosť islamu v SRN s dôrazom na život a adaptáciu tureckej menšiny - Kokavcová, Lýdia
História islamu v SRN. Tradícia islamu v Turecku. Migračné pohyby a turecká menšina v SRN. Prítomnosť islamu v SRN s dôrazom na tureckú menšinu. Zvyky a problémy islamskej menšiny. Organizácie islamu v SRN