Čo brať do úvahy pri podávaní daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb za rok 2001 - Borodovčák, Michal
Pokračovanie rád pre podanie daňového priznania právnických osôb za rok 2001. Príklad akciovej spoločnosti na vyplnenie daňového priznania. Príklad vyplneného tlačiva - Daňové priznanie.