Nájomné ako zdroj príjmov u fyzických osôb - Salanciová, Darina
Rozdiely pri zdaňovaní prenájmu podľa 7, 9 a 10 ZDP - príklady. Ďalšie problémy pri prenájme. Príklady nájmov u nerezidentov a spoluvlastníkov.