Poskytovanie služieb v zmysle 6 ods. 4 a 5 zákona o DPH - Frimmelová, Anna
Zmena, ktorá nastala od 1.1.2002 v poskytovaní služieb v zmysle 6 ods. 4 a 5 zákona o DPH. Štyri skupiny služieb podľa 6 ods. 4 zákona o DPH. Prenájom dopravných prostriedkov zahraničnému zákazníkovi. Sprostredkovanie služieb. Záväzok zdržania sa vykonávania služieb. Služby s miestom plnenia v tuzemsku poskytnuté v zahraničí. Nárok na odpočet DPH u plnení s miestom plnenia v zahraničí - príklady.