Dodavatelské řetězce - Gros, Ivan
Obsahové vymedzenie pojmov marketingová cesta, logistická cesta, logistický kanál, dodávateľský a zásobovací reťazec. Rozdiely medzi uvedenými pojmami. Porovnanie definícií od rôznych autorov. Vývoj pojmov a ich zámeny v komunikácii.