Zmeny v zdaňovaní príjmov právnických osôb - Kováčová, Zdenka
Zmeny v zdaňovaní príjmov právnických osôb, ktoré nastali po 1.1.2002. Rozšírenie okruhu príjmov oslobodených od dane - príklad. Zavedenie minimálnej daňovej povinnosti - príklad. Zmeny v stanovení základu dane z príjmov. Pokračovanie v ďalšom čísle.