Zmeny v oblasti zamestnanosti účinné od 1. januára 2002 - Macková, Zuzana
Zmeny v oblasti zamestnanosti platné od 1. januára 2002 - náhrada cestovných výdavkov, dohodnuté pracovné miesto pre absolventa školy na dobu určitú - príklad, absolventská prax, verejnoprospešné pracovné miesto pre dlhodobo nezamestnaného a povinný podiel občanov so ZPS. Pokračovanie v ďalšom čísle.