Založenie, zmeny a skončenie pracovného pomeru v súlade s novým Zákonníkom práce - Kopčanská, Mária
Úpravy v novom Zákonníku práce v oblasti vzniku, zmien a skončenia pracovného pomeru. Predzmluvné vzťahy. Založenie pracovného pomeru. Druhy pracovných pomerov. Domácky zamestnanec. Uzatváranie pracovných zmlúv so žiakmi učilišťa. Zmena pracovného pomeru. Pracovná cesta. Dočasné pridelenie. Skončenie pracovného pomeru. Pracovný posudok a potvrdenie o zamestnaní. Odstupné a odchodné. Nároky z neplatného skončenia pracovného pomeru.