Rozdelenie zisku v spoločnosti s ručením obmedzeným a v akciovej spoločnosti - Mintál, Ján
Právny rámec spoločnosti s ručením obmedzeným a akciovej spoločnosti. Povinný prídel zo zisku do rezervného fondu v týchto spoločnostiach. Podiel spoločníkov na zisku s.r.o. Vyplatenie dividend akcionárom a.s. Prídel do sociálneho fondu. Tvorba štatutárnych fondov a ostatných fondov. Odmeny členom štatutárnych a iných orgánov. Zvýšenie základného imania. Príklad a účtovanie uvedených operácií.