Medzinárodný účtovný štandard IAS 31 účtovné vykazovanie podielov na spoločnom podnikaní - Jankurová, Lenka
IAS 31 - Účtovné vykazovanie podielov na spoločnom podnikaní schválený Radou v novembri 1990. Rozsah IAS 31. Definície jednotlivých pojmov. Formy spoločného podnikania. Dve zhodné charakteristiky pre všetky typy spoločného podnikania.