Novela zákona o ochranných známkach - Litváková, Edita
Dňom 1.1. 2002 nadobudol účinnosť zákon č. 577/2001 Z.z.ktorým sa zmenil a doplnil zákon č. 55/1997 Z.z. o ochranných známkach. Cieľom tohto zákona bola úplná kompatibilita s právom Európskej únie a to najmä so Smernicou č. 89/104 z 21.12. 1988 na zbližovanie zákonov členských krajín Európskeho spoločenstva týkajúcich sa ochranných známok. Prehľad najdôležitejších zmien v uvedenom zákone.