Úspěch vyžaduje partnerství s dodavateli - Stehlík, Antonín
Zameranie podnikov na vlastné kľúčové konkurenčné schopnosti. Rozhodnutie vyrobiť alebo kúpiť výrobok. Výhody outsourcingu a klasifikácia poskytovateľov logistických služieb. Vplyv globalizácie trhov na rozhodnutia podnikov v oblasti logistiky. Možnosti pre poskytovateľov logistických služieb v podmienkach globalizácie.