Význam vodnej dopravy na Slovensku nie je docenený - Fridner, Peter
Rozhovor s Ing. V. Haviarom, riaditeľom odboru vodnej dopravy MDPT SR o celkovom mieste vodnej dopravy v súčasnom dopravnom systéme SR, o verejných prístavoch, o realizácií nákladnej vodnej dopravy, o Vážskej vodnej ceste (národná vodná cesta medzinárodného významu) a o tom, čo sa má udiať v oblasti riadenia.