Na elektrárne čaká náročný rok - Janoška, Juraj
Hospodárenie Slovenských elektrární (SE), a.s. Bratislava v r. 2001. Výška dosiahnutého zisku. Dlhodobo bolestivou položkou SE je tvorba rezerv na kurzové riziká. Zvýšená aktivita na zahraničných trhoch. Dovoz, vývoz. Pretrvávanie platobnej neschopnosti rozvodných energetických závodov. Hospodársky výsledok SE.