Zlepšovanie procesov - Krišťák, Jozef
Dokončenie z č. 6/2001. Kaizen Teian - systém vzdelávania pracovníkov prostredníctvom kaizen činností vo forme zlepšovacích návrhov. Príklady viacerých foriem zlepšovania procesov v priemysle. Systém zlepšovania vo Volkswagen Slovakia, v koncerne Škoda Auto Mladá Boleslav. Zlepšovací systém Z.U.Z.K.A. Dynamické zlepšovanie procesov - Barum Continental.