Systém environmentálneho manažérstva ako významný faktor budúcnosti podnikov - Chebeňová, Dagmar
Získavanie konkurenčných výhod podnikov prostredníctvom systému environmentálneho manažérstva (SEM). Environmentálny štandard. Základné požiadavky SEM podľa normy STN ISO 14001. Výhody zavedenia SEM. Ekonomické aspekty budovania SEM. Prehľa najvýznamnejších prínosov zavedených SEM v jednotlivých oblastiach aktivít podniku.