Ako sa meria celková produktivita v slovenských podnikoch - Hromada, Juraj
Tri typy prístupov pri meraní produktivity 1) činnosti - snahou je merať činnosť študovanej jednotky. 2) ekonomický (administratívny) prístup, 3) spoluúčasť ako normatívny prístup. Klasifikácia nástrojov a meraní produktivity.