Zvýšenie zisku využitím dátových skladov - Bubeníková, Emília
Dátové sklady a informačné systémy pre podporu riadenia. Systémy založené na technológii Data Warehouse tzv. dátové sklady. Definícia Data Warehouse. Zdroje Data Warehousingu.