Stavebníctvo
Mimoriadna sekcia Trendu. Stavebníctvo. Bytová výstavba. Geopatogénne zóny. Financovanie bytovej výstavby. Modernizácia v doprave. Priemyselné parky. Kanalizácia a čistiarne odpadových vôd. Firmy.