Služby v ére globalizácie - Michalová, Valéria
Dominantné zastúpenie služieb vo formujúcej sa globálnej ekonomike. Funkcie služieb v modernej ekonomike. Globalizácia a internacionalizácia služieb. Črty vývoja medzinárodného obchodu so službami. Rozvoj obchodných služieb (business services). Ekonomický význam obchodných služieb.