Úloha corporate identity pre postavenie firmy na medzinárodnom trhu - Zorkóciová, Otília, 1954-
Vymedzenie pojmu Corporate Identity (CI) - podniková identita. Základné kategórie medzinárodných dimenzií CI: monolitická identita, delegovaná identita, identita značky. Tri základné prvky CI: Corporate Design, Corporate Communication, Corporate Behavior. Ďalšie prvky CI: Corporate Culture, Corporate Image, Corporate Network a Corporate Personality. Uplatňovanie CI v podmienkach slovenského podnikateľského prostredia.