Konkurzné konania na Slovensku - Jánošová, Veronika, 1953-
Pohľad na právne úpravy o konkurze a vyrovnaní od r. 1991 po najnovšiu novelizáciu z r. 2000 - jej najdôležitejšie zmeny. Definovanie úpadku, ktorý je podmienkou podania návrhu na vyhlásenie konkurzu. Krátke anglické resume je na str. 330.