Aktuálne trendy vo vývoji podnikového manažmentu - Košík, Oto
Aktuálne trendy vo vývoji podnikového manažmentu pre stredné a malé organizácie. Zmena modelu organizácie. Primeraný informačný systém. Formulácia stratégie ďalšieho rozvoja. Riadenie procesu zmien. Systematické školenia pracovníkov organizácie. Spravodlivé finančné ocenenie manažmentu. Etika ako súčasť manažmentu. Krátke anglické resume je na str. 330.