Východiská a predpoklady obchodného partnerstva medzi účastníkmi distribučných procesov - Daňo, Ferdinand, 1959-
Význam uplatňovania princípov vertikálneho marketingu v procesných vzťahoch medzi obchodnými partnermi pri prenose tovaru od výrobcu k spotrebiteľovi. Zásady uplatňovania selektívneho výberu v rozhodovacích procesoch o zapojení obchodných partnerov do distribučných procesov. Význam pozície a vplyv moci na tvorbu partnerských vzťahov medzi výrobcom a obchodníkom pri realizácií distribučných činností. Sociálne vzťahy v distribučnom systéme ako súčasť partnerských vzťahov.