Regionálna pomoc - Čikovský, Konštantín
Z obsahu: Európa verí, že trh problémy chudobných regiónov nezvládne. O regionálnej politike nemajú rozhodovať regióny. Najviac peňazí pohltí pomoc zaostávajúcim regiónom. Efektívne využívanie pomoci je výsledkom dlhých rokov tréningu. Bratislava z regionálnej pomoci nezbohatne. Regionálna politika Európskej únie.