Prečo zaostáva slovenský internet? - Závodný, Peter
Internet a faktory jeho rastu. Situácia šírenia Internetu na Slovensku a v krajinách našich susedov. Reálne využitie Internetu vo vybraných krajinách. Dôvody zaostávania SR vo využití Internetu.