Podľa návrhu zákona by pokuty za účtovníctvo mohli vyletieť až do neba - Škultéty, Jozef
Účtovné pravidlá musia mať pevnú formu v podobe právnych noriem a pohyblivú v podobe štandardov. Účtovníctvo podľa medzinárodnej legislatívy. Správa o stave podniku. Sankcie. Príprava nového zákona o účtovníctve.